StationLogger

 StationLogger XE


broadcast mp3-recorder

simpel, handig en compleet


verwijdert automatisch oude bestandenOver StationLogger XE?


Ieder radiostation is volgens de Mediawet (atikel 7.18) verplicht alle uitzendingen een aantal weken te bewaren. En dat is precies wat StationLogger automatisch doet. Sterker nog, StationLogger XE kan dat voor 4 stereo kanalen tegelijk (uiteraard als de hardware van pc dat ondersteunt). Handig als u regionale edities uitzendt of meerder stations in huis hebt. Of er nu 24 uur per dag wordt uitgezonden, enkele uren per dag of alleen in het weekend, welke uren er moeten worden opgenomen en in welke kwaliteit kan eenvoudig worden ingesteld. De namen van de opgenomen uren krijgen een bestandsnaam volgens het formaat YYYYMMDDHHMMSS, zoals het Commisariaat het voorschrijft. Dus als StationLogger XE nu dit uur zou opnemen dan krijgt de opname de bestandnaam ' 20240624180000 .mp3'. Aan iedere recorder wordt een opslaglocatie toegewezen en ook een bepaalde hoeveelheid ruimte. StationLogger XE verwijdert zelf de oudste opnamebestanden als de toegewezen opslagruimte vol begint te raken.

StationLogger XE Features


Heldere Layout

De userinterface van StationLogger XE is simpel. De applicatie kan naar wens schermvullend worden gebruikt, maar ook onzichtbaar in de zgn. system tray, zodat u de PC ook nog voor andere doeleinden kan worden gebruikt.

Instelbare opnamekwaliteit

De opnamekwaliteit is per recorder instelbaar van 32kb/s tot 320kb/s in de sample rates 22.05kHz, 44.1kHz of 48kHz. In mono, dual channel stereo of joint stereo.

Opname tags
per uur toe te voegen

Per uur kan een extra tekst (tag) aan een bestandsnaam worden toevoegd. Bv de naam van het in dat uur uitgezonden programma.

Aanpasbaar uiterlijk

Het uiterlijk van StationLogger is met skins aan te passen. Verder wordt de grootte van diverse schermen en hun inhoud optimaal aangepast aan de beschikbare ruimte.


StationLogger skinning demo

Het uiterlijk van StationLogger is aan te passen met 16 skins. Bekijk de video hieronder voor een indruk.